Utforsk med oss

OPPLEV VERDEN

Klikk på høyttalerikonet for å få lyd.

Utforsk med oss

OPPLEV VERDEN

Klikk på høyttalerikonet for å få lyd.

WE will explore.

Velkommen til Hurtigruten. Vi håper at du vil kose deg med å lese, se og dele magasinet vårt.

Det er en glede å dele disse historiene fra mange av de fantastiske menneskene i Hurtigruten. I denne utgaven vil du få et innblikk i hvordan vi reiser, og hvem de inspirerende menneskene er som tar deg med på reisen.

Ta et dypdykk inn i de mange aspektene ved Hurtigruten, og les nyheter og informasjon om reisemålene våre, som omfatter noen av de mest uberørte og fjerntliggende områdene i verden. Hver dag er en fascinerende reise hos Hurtigruten, med kystskipene og ekspedisjonsflåten vår spredt over hele verden, fra pol til pol. Hver dag er unik, og kapteiner, offiserer, mannskap, og ledere innen sikkerhet og bærekraft, forskere og ekspedisjonsteam jobber hånd i hånd med lokale partnere og fjerntliggende lokalsamfunn for å tilby deg reiseøyeblikk du vil huske for alltid.

Jeg håper du blir inspirert og kjenner på din indre oppdager når du leser dette magasinet. La deg forundre. Ha et åpent sinn, og bli med oss på en ny oppdagelsesreise.

Daniel Skjeldam

Fun Fact

Visste du at allerede i 1896 åpnet Richard With, Hurtigrutens far, hotell på Spitsbergen på Svalbard? Hurtigruten DS Lofoten ble satt i rute mellom Hammerfest og Svalbard for å bringe folk opp dit, og så var eventyret i gang!

VÆR DEN FØRSTE SOM FÅR VITE!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få spesialtilbud og nye reiseruter før alle andre.

Telefon: 810 30 000

Åpningstider på telefon: Man - Fre: 08.00 - 18.00 E-post: booking@hurtigruten.com

Markedsføring og generelle forespørsler Haakon Lind Markedssjef Norden haakon.lind@hurtigruten.com

Dette digitale magasinet er publisert for Hurtigruten. Ingen del av dette magasinet kan reproduseres uten skriftlig samtykke fra Hurtigruten.

Publisert av Grin Creative

I denne utgaven

Innhold >