Eventyret venter

Cruise i 2022 og 2023

Det finnes ikke noen bedre tid enn akkurat nå til å planlegge drømmereisen til Antarktis. Med våre 11 reiseruter med alt inkludert og våre fleksible avbestillingsvilkår, er det bare å begynne å utforske.

Siste nytt fra Hurtigruten

Planlegg ditt neste eventyr

Det kan virke som om ekspedisjonssesongen 2022/2023 er langt unna, men det er lurt å bestille tidlig for å sikre at du ikke går glipp av en plass på våre nye reiseruter til Svalbard, Alaska, Grønland, Nordvestpassasjen og Island. Alle disse arktiske destinasjonene tilbyr mange spennende opplevelser, fra isbjørn til midnattssol. Hvis du ønsker å kombinere sjøreisen din med historie, kan du følge i fotsporene til store oppdagelsesreisende når du blir en av få som har seilt gjennom Nordvestpassasjen. Se hvordan inuitt‑kulturen blomstrer på Grønland. Legg Patagonia og Chilenske fjorder til eventyret i Antarktis. Alt dette er mulig.

Nyhet! De britiske øyer

Her finnes det skatter overalt, fra de helt skjulte til de som er synlige for det blotte øye. Å utforske den ville naturen og de historiske stedene på Shetlandsøyene, Orknøyene og Hebridene, er et eventyr ulikt alt annet. Se deg selv i øyenes land, blant røff skjønnhet, isolerte kystlinjer, slott, kilter, klaner – og whisky. Gjør deg klar for en reise få har tatt, og enda færre har seilt.

Island - en kjærlighetshistorie

Mange har Island som sitt drømmereisemål, og med god grunn. Island er som en kjærlighetshistorie, og har du først besøkt sagaøya én gang skal det mye til for at du ikke kommer tilbake. Folket, naturen og dyrelivet vil gjøre utrettelige inntrykk og gi deg evigvarende minner. Minner du gjerne vil oppleve, igjen og igjen. En opplevelse på Island med MS Fridtjof Nansen vil heve komfortstandarden betraktelig. Hun er det nyeste tilskuddet i Hurtigrutens flåte av ekspedisjonsskip med revolusjonerende hybridteknologi. Etter en lang dag fylt med opplevelser og nye inntrykk, føles det godt å trekke seg tilbake til skipets moderne og komfortable fasiliteter.

Se solformørkelsen

I desember 2021 vil en total solformørkelse sende en uhyggelig skygge over Sør-Orknøyene, nær Antarktishalvøya. Det er en opplevelse du kun får én gang i livet, og den varer i bare noen få minutter. Hurtigruten tilbyr to ekspedisjoner som vil være på rett sted til rett tid for å oppleve dette fenomenet 4. desember 2021. Solformørkelsen vil finne sted rundt kl. 04.00 når solen henger lavt på horisonten. Ved klar himmel vil gjestene våre kunne se hele formørkelsen, og også observere kromosfæren (den røde kanten) når sola er fullstendig dekket. Som en del av ekspedisjonen på enten MS Fram eller MS Roald Amundsen vil gjestene bli utstyrt med spesielle solfilterbriller for å beskytte øynene, og en profesjonell astronom vil være om bord for å forsterke opplevelsen. Vi anbefaler at du bestiller tidlig, for ekspedisjonene til solformørkelsen kommer til å være ekstremt populære. Og bare til info – den neste totale solformørkelsen vil ikke skje i Antarktis før om 400 år.

Fortell meg mer

Har du meldt deg inn i vårt nye 1893 Ambassadørprogram? Lojalitetsprogrammet vårt er gratis og åpent for alle, og uansett hvilket nivå du er på kan du dra nytte av fordelser som:

Rabatter i Helly Hansens nettbutikk Prioritet i Young Explorer-programmet vårt Rabatt på spennende ekspedisjonscruise og kystreiser i Norge 5% rabatt på alle utflukter som besilles om bord og mye mer! Hvis du lurer på betydningen bak dette årstallet, kan vi fortelle at 1893 var året da Richard With startet en ukentlig reisetjeneste langs norskekysten. Mer enn et århundre senere er det mye som har forandret seg, men vi har holdt på tradisjonene av utmerket sjømannskap, autentiske opplevelser og en dedikasjon til det å oppdage.

På egenhånd? Ikke noe problem.

Alle Hurtigrutens ekspedisjonsreiser er lærerike og sosiale opplevelser, så hvis du planlegger å ta neste ferie alene er dette et glimrende valg. I en begrenset periode har vi i tillegg et antall sjøreiser der du kan bestille en lugar for deg selv uten å betale singeltillegg. Hvis du noensinne har drømt om å utforske Alaska, fjordene i Norge, Grønland, Antarktis eller Karibien, men har vært usikker på om du ville gjøre det alene, har du nå sjansen til å hoppe i det. Du kommer til å ha en fantastisk reise, og få venner for livet på veien. Det er flere reiseruter tilgjengelig gjennom 2021 der gjester som velger å reise alene ikke betaler noe ekstra, så ta en titt.

Del disse artiklene

Utforsk med Hurtigruten

Bli med verdenslederen innen ekspedisjonsreiser. Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få spesialtilbud og nye reiseruter før alle andre.

Kontakt oss for å snakke om din neste ekspedisjon

Jeg er klar for et eventyr på egenhånd

< Innhold

Møt

Smaksopplevelser >