Våre nye ekspedisjonsskip

EN GRØNN FREMTID

Hurtigrutens to nye hybriddrevne ekspedisjonsskip kombinerer 127 års erfaring med spektakulær design og toppmoderne teknologi.

MS Roald Amundsen og MS Fridtjof Nansen

Ved å bygge verdens første batteri hybriddrevne ekspedisjonsskip, introduserer Hurtigruten neste generasjon av opplevelsesreiser. MS Roald Amundsen og MS Fridjof Nansen, som er oppkalt etter to av de største heltene innen polarhistorie, er de grønneste, tryggeste og mest avanserte ekspedisjonsskipene som noensinne har blitt bygget.

Trygt og bærekraftig

Med utgangspunkt i 125 års erfaring med oppdagelsesreiser, vet vi hvordan vi skal ta vare på deg, og samtidig ta vare på dyrelivet og de avsidesliggende områdene du besøker sammen med oss. Hurtigruten er engasjert i å ta vare på miljøet, og vi var det første cruiserederiet som fjernet unødvendig engangsplast fra skipene og hotellene våre.

En arv basert på ekspedisjonsreiser

Vi har vært i forkant av maritime ekspedisjoner siden 1893, og vi har flyttet grenser og reist til nye horisonter fra pol til pol. Denne historien er en del av vår DNA i alle våre ekspedisjonscruise i dag. Bli med oss på en sjøreise, og opplev å være en del av arven vår.

100 % autentisk

Essensen av et ekspedisjonscruise med Hurtigruten er ren, ufiltrert oppdagelse. Vi gir deg en dypere forståelse av naturen på sitt mest uberørte, og tar deg tett på sjeldent dyreliv og livet til lokalbefolkningen. Glem glorete underholdning. Istedet får du innsikt, inspirasjon og en takknemlighet for planeten vår i all dens prakt.

Teknologi for fremtiden

Hurtigruten har investert i topp moderne hybridmotorer for å tilby grønnere ekspedisjonsskip. De sofistikerte batterisystemene og andre innovative grønne teknologiløsninger er designet i samarbeid med Rolls Royce, og vil redusere drivstofforbruk og utslipp betydelig. MS Roald Amundsen er det første av disse banebrytende skipene som vil revolusjonere oppdagelser til sjøs.

Ekspedisjonsteamet

For en ekstraordinær ekspedisjonsopplevelse, trenger du ekstraordinær ekspertise. Ekspedisjonsteamet er sammensatt av moderne oppdagelsesreisende og førsteklasses foredragsholdere fra hele verden. Teamet er dedikert i å gjøre hvert ekspedisjonscruise trygt og bærekraftig, og vil også holde foredrag om en rekke temaer for å øke kunnskapen din om hvert landingssted og hver destinasjon vi besøker.

Spennende destinasjoner

MS Roald Amundsen legger ut på fordypende ekspedisjoner verden over, fra det fjerne arktiske området ved Nordvestpassasjen ned til de store pingvinkoloniene i Antarktis. Mange av farvannene og landingsstedene du besøker er knapt bebodd av mennesker, så her får du et innblikk i sjeldent dyreliv og livene til de som bor i grenseområder.

Del disse artiklene

Utforsk med Hurtigruten

Bli med verdenslederen innen ekspedisjonsreiser. Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få spesialtilbud og nye reiseruter før alle andre.

Kontakt oss for å snakke om din neste ekspedisjon

I denne utgaven

< Innhold

Miljøet

En dråpe i havet >